HTML

Erepublik

Az eRepublik egy online világ, ahol eMagyarország fejlődéséért mi is tehetünk. Az online politikai, közösségi, katonai és gazdasági játék hírei és egyéb információi.
Regisztráció

Friss topikok

Címkék

Archívum

Magyar hadsereg előrenyomulása Nyugat-Európában

2012.02.28. 12:50 erepublik

eMagyarország seregei már eSvájcban járnak és immár a 4. ottani régió elfoglalására készülnek. Mindez valószínűleg rövidesen be is következik a csata állását figyelembe véve.

csata.PNG

Amennyiben nem történik valami nagy változás eMagyarország megnyeri az 8. kört is Svizzera italiana régióban és ezzel elfoglalja azt.

Ez azért is jelentős, mert az anyaországból kiszorulva nyugaton próbálunk bónuszokat jelentő régiókat szerezni. Ezzel a lépéssel pedig hazánk újabb +20% étel termelési bónuszt szerezne az ott található tehén miatt.

nyugat.PNG

Hazánk jövőbeli sikerei miatt mindenképp fontos az új játékosok csatlakozása, hisz egy nagy és erős sereg csak sok katonával képzelhető el. Ha segítenél eMagyarország felemelkedésében itt tudsz regisztrálni.

Szólj hozzá!

Címkék: háború

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik-news.blog.hu/api/trackback/id/tr804219682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása