HTML

Erepublik

Az eRepublik egy online világ, ahol eMagyarország fejlődéséért mi is tehetünk. Az online politikai, közösségi, katonai és gazdasági játék hírei és egyéb információi.
Regisztráció

Friss topikok

Címkék

Archívum

Magyarország az eltörlés szélén

2012.02.23. 07:13 erepublik

eMagyarország az eltörlés szélén áll.
eRománia és szövetségeseik már majdnem teljes egészében kiszorítottak minket az anyaországból. Függetlenségünk megőrzésének érdekében nyugatra menekültünk és jelenleg Tirol és Vorarlberg régió is eMagyarországhoz tartozik.
eMagyország - eRepublik
Sokak szerint új hazát kellene keresnünk, mert a Kárpát-medencében és környékén ellenségeink kerültek túlsúlyba.

Van azonban más megoldás is. Országunk és egyben hadseregünk létszámát kellene bővítenünk, így megerősödve már ellenállhatnánk eRománia támadásainak. Sőt, mint nem is olyan régen volt újra mi foglalhatnánk el Erdélyt.

A játék, az eRepublik persze ennél sokkal összetettebb. A harc mellett napi szinten kell tréningezned karaktered, dolgoznod kell, hogy fizetést kapj (egyben adót is fizetsz az államkasszába) és saját vállalkozásod is menedzselned kell.

Ha érzel hozzá affinitást a játékon belül vállalhatsz politikai szerepet, szervezhetsz katonai egységet, vagy csatlakozhat egy meglévőhöz, de akár újságot is írhatsz különféle témákban.

Napi szinten érdemes játszani, ám a játék nagy előnye, hogy napi 1 perc elég ahhoz, hogy a karaktered töretlenül fejlődjön és országod számára hasznos tevékenységet végezz. Aki ennyit játszik az az úgynevezett "2 kattos" játékos, de persze fölfelé lelkesedéstől függően a határ napi több óra élvezetes játék. Csak rajtad áll, de az országnak már napi 1 perccel is sokat segíthetsz!

Csatlakozz itt az eRepublikhoz!

Szólj hozzá!

Címkék: háború katonaság

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik-news.blog.hu/api/trackback/id/tr274185887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása