HTML

Erepublik

Az eRepublik egy online világ, ahol eMagyarország fejlődéséért mi is tehetünk. Az online politikai, közösségi, katonai és gazdasági játék hírei és egyéb információi.
Regisztráció

Friss topikok

Címkék

Archívum

Fejleszthetjük az edző, kiképző központot

2012.02.28. 11:26 erepublik

Egy új lehetőség nyílt meg a játékosok előtt, ami sokaknak tetszik, sokaknak pedig nem.

20 Gold-ért fejleszthetjük az edzőközpontunkat. Ha nem akarunk lemaradni, akkor ezt meg is kell tennünk. Nyilván a fejlesztők azt szeretnék, ha emiatt sokan aranyat kezdenének vásárolni, de nem hiszem, hogy ezen fog múlni a fejlődésünk. Aranyat az idő múlásával, munkával és edzéssel is szerezhetünk. Én ezt próbálom még megfejelni új játékosok meghívásával. Lehet nem holnap fogok fejleszteni, de a 20 arany azért belátható időn belül összeszedhető.

upgrade.PNG

A fejlesztést már csak azért is célszerű meglépni, mert a gyorsabb erő növekedés miatt visszahozza az árát, mindamellett, hogy harci teljesítményünket is jelentősen befolyásolja.

Az alap edzés napi +5 helyett +10 erőt jelent az upgrade után, így fele annyi idő alatt tudjuk megszerezni a szuperkatona medált és a hozzá járó 5 goldot.

Az eRepublikra regisztrálni itt tudsz.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés fejlesztés katonaság Gold

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik-news.blog.hu/api/trackback/id/tr64219621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása