HTML

Erepublik

Az eRepublik egy online világ, ahol eMagyarország fejlődéséért mi is tehetünk. Az online politikai, közösségi, katonai és gazdasági játék hírei és egyéb információi.
Regisztráció

Friss topikok

Címkék

Archívum

Munka az eRepublik világában

2012.02.23. 07:19 erepublik

Mint a valós életben, csak kicsit egyszerűbben. Dolgozni kell, edzeni, enni és ha katonáskodunk, akkor harcolni.

Nézzük is az elsőt részletesen:

Munka

Az Információ menüpontban a Munkaerőpiac alatt kell munkát keresnünk. Jelenleg a bérek 127 forint körül alakulnak. Bátran fogadjuk el a legmagasabbat.

Ezt követően a Személyes oldalaimnál tudjuk a munkát elvégezni a zöld Work gomb megnyomásával.

 

A munka némi energiánkba került (-10 egység Health), levontak némi adót és persze maradt a fizetésünk. Ebből tudunk ételt és fegyvert venni, vagy épp beruházni valami fejlesztésbe.

Ugyanezen képernyőn tudunk dolgozni saját birtokainkon, saját gyárainkban is. Kezdetbe ebből nincs túl sok, de ami késik nem múlik. Szépen tudjuk majd újakat vásárolni, illetve gyárainkat fejleszteni.

Naponta egyszer tudunk csak dolgozni munkahelyünkön és minden egyes saját birtokon is, így a játék ezen része nem igényel sok időt. A helyzet más lesz, ha már mi is veszünk fel alkalmazottakat.

Az eRepublikhoz csatlakozni itt tudsz!

Szólj hozzá!

Címkék: munka fizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik-news.blog.hu/api/trackback/id/tr584185996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása