HTML

Erepublik

Az eRepublik egy online világ, ahol eMagyarország fejlődéséért mi is tehetünk. Az online politikai, közösségi, katonai és gazdasági játék hírei és egyéb információi.
Regisztráció

Friss topikok

Címkék

Archívum

Választások

2012.02.25. 14:51 erepublik

Ma parlamenti választásokat tartanak eMagyarországon.

A játékosok szavazhatnak, hogy mely párnak melyik jelöltjét szeretnék a kongresszusban látni. A lehetőség bárki számára adott, hogy maga is megmérkőzzön ezen kongresszusi kérdésekben.

Jelentősége többes. A kongresszus dönt több kérdésben, így például arról, hogy mely nemzetre tegyük az NE-t (Natural Enemy). Ez sok esetben igen fontos, mert a "legfőbb ellenségnek" beállított ország ellen plusz 10% sebzést visz be minden katona.

Ezen felül mindenki, akit megválasztanak 5 GOLD-ot is kap és a kongresszusi tagok egyeztetésein hasznos információkhoz jut. Államelnök például igen valószínű, hogy csak olyan emberből válhat, aki előtte már legalább kongresszusi tagként megmérettetett.

valasztasok.PNG

Az, hogy kit választunk általában pártszimpátiától (mindenki célszerűen valamely párt tagja) és a jelöltek kampányától (újságcikkei, mások ajánlásai, bemutatkozása, programja) függnek.
Azt mondjuk nem árt megjegyezni, hogy aki ilyen mélységekben szeretne elmerülni az eRapublik világában annak nem lesz elég napi 5 perc játék, de ez a szép az egészben. Ha nincs időd, akkor 5 perc is bőven elég naponta. Ha épp ráérsz és van kedved politikai pályára lépsz, újságot kezdesz írni, vagy cégbirodalmat igyekszel létrehozni.

Itt tudsz regisztrálni az eRepublikra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik-news.blog.hu/api/trackback/id/tr694202677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása