HTML

Erepublik

Az eRepublik egy online világ, ahol eMagyarország fejlődéséért mi is tehetünk. Az online politikai, közösségi, katonai és gazdasági játék hírei és egyéb információi.
Regisztráció

Friss topikok

Címkék

Archívum

Pénzbe kerül a játék?

2012.02.23. 15:15 erepublik

Röviden és tömören: Nem, az eRepublik ingyenes

Vannak azonban olyan előnyök, amiket Gold-ért tudunk megvásárolni. Gold-ot lehet a játékon belül is ingyen szerezni. Szintlépésenként is kapunk 1-et, különböző medálok megszerzéséért is kapunk ötöt-ötöt, vagy akár a játékban megkeresett fizetésünkből is vásárolhatunk a Pénzpiacon.

Aki azonban türelmetlen, valamiért sürgős neki, hogy ezeket az előnyöket megvásárolja a játékban annak a lehetőség adott a pénzköltésre.

gold.PNG

akcio.PNG

A lényeg azonban az, hogy a játékot elsősorban a nagy tömegek, illetve a játékban vezető tisztségviselőknek megválasztott személyek befolyásolják.

Ha sokan vagyunk és jók a vezetőink, akkor ahhoz képest pár "tápos" (pénzt vásárló játékos) a másik oldalon nem számít sokat.

Regisztráljatok és veletek együtt eMagyarország újra világhatalom lehet!

Szólj hozzá!

Címkék: pénz Gold

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik-news.blog.hu/api/trackback/id/tr594186225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása